Over ons

Niek

Leveranciers van producten aan het drogisterij- en apothekerskanaal willen hun informatie overbrengen aan de adviserende doelgroep: de assistent drogisten en drogisten van Nederland. Jullie brengen immers de informatie over aan de consument. Samen met deze leveranciers bepaal ik welke cursussen in welke periode van het jaar verschijnen op deze website.

Gonnie

Voor DrogiWeb ben ik studiebegeleider van de DrogiWeb opleidingen.

Ik ben verder eindverantwoordelijk voor alle communicatie, online en offline, over de H&B Multimedia B.V. programma’s. Dat betekent gelukkig niet dat ik alles alleen hoef te doen, ik kan blind vertrouwen op mijn collega’s Claudia, Elisabeth, Loïs, Niek, Shanna en Winifred.

Shanna

Als Online Development Manager ben ik de techneut binnen ons team. Met mijn opleiding Communicatie en Multimedia design ben ik een duizendpoot: ik zorg onder andere voor de websites, online koppelingen en ontwikkel ook nog een stukje e-learning.

Stuur je DrogiWeb een e-mail? Grote kans dat je van mij reactie krijgt!

Loïs

Als e-learning ontwikkelaar zorg ik ervoor dat relevante product- en bedrijfsinformatie op een didactische en interactieve manier op de doelgroep wordt overgebracht. Daarnaast verzorg ik in samenwerking met mijn collega’s de communicatie naar cursisten. Samen maken wij leren leuk!

DrogiWeb is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten