Cursus spotlight

Controleer je gegevens!

Een nieuwe lente, een frisse wind, een nieuw systeem!

Nieuw systeem? Jawel! Technische ontwikkelingen gaan razendsnel. Daarom wordt DrogiWeb in april volledig vernieuwd. Met veel nieuwe mogelijkheden om op een leuke manier nóg meer informatie met elkaar te delen. Vanaf dat moment kun je inloggen met je mailadres en je huidige wachtwoord. Dubbele accounts en onjuiste of onvolledige accounts zullen niet meegenomen worden in het nieuwe systeem. 

Controleer daarom goed je gegevens en pas ze, waar nodig, aan!

Cursus: Zovirax RVG

Een koortslip (herpes labialis) wordt veroorzaakt door een uitbraak van het Herpes Simplex Virus 1. Dit zeer besmettelijke virus wordt vaak overgebracht door bijvoorbeeld kussen of knuffelen met iemand met een koortslip. Hoe sneller men met de behandeling van een koortslip begint, hoe beter het is. Aciclovir is de meest gebruikte virusremmende werkzame stof in Nederland voor de behandeling van een koortslip. Deze stof zit onder andere in Zovirax®. Lees er alles over in deze cursus.

Mail je collega

Hoe meer vakgenoten meedoen, hoe leuker het wordt op DrogiWeb!

Mail je collega's nu om te vertellen hoe ze kunnen meedoen. 
 

Naloc

Een schimmelinfectie is de meest voorkomende oorzaak van nagelproblemen. Veel mensen hebben last van schimmelnagels zonder het te weten en komen er pas achter als zij open schoenen gaan dragen. Naloc is een effectief product dat het herstel en uiterlijk van schimmel- en psoriasisnagels bevordert. Lees in deze cursus alles over de werking van Naloc. 

Biohorma Voorjaarscursus

Als de lente weer in volle gang is, is het heerlijk genieten buiten. Maar in het voorjaar kunnen we geconfronteerd worden met diverse gezondheidsissues, zoals waterpokken, vocht vasthouden en spataderen. Wist je dat aambeien door het warme weer ook nét wat meer kunnen gaan irriteren? En dat lekker in je lijf zitten héél veel te maken heeft met een goede spijsvertering? In deze module behandelen we in het kort vijf Biohorma producten en hun indicaties.

Drogiweb is gemaakt voor drogisterij medewerkers en is niet bedoeld voor consumenten!